Tel: +40 264 595 579

PROFIL

ASIO, spol. s r.o. este o companie de inginerie fondata in 1993, lider in proiectare, dezvoltare, productie si furnizare de echipamente pentru epurarea apelor uzate, tratarea apei și a aerului.

ASIO, spol. s r.o. este o firmă cehă reprezentată în 32 de țări la nivel mondial, printr-o largă rețea de filiale și reprezentanți. Pe langa baza sa de producție de inalta calitate, compania ASIO spol. sr.o a creat o rețea de centre de vânzări și service nu numai în Republica Cehă, dar, de asemenea, într-un număr mare de țări europene. Toate aceste societăți coopereaza îndeaproape si sunt asociate în cadrul grupului ASIO.

Pe plan extern, grupul ASIO urmărește o politică comună de afaceri. În interiorul asociației există un sistem unitar de asigurare a calității privind dezvoltarea, producția si furnizarea de produse sub marca ASIOgroup. Calitatea vânzărilor și a producției este certificata în Sistemul de Asigurare a Calității, în conformitate cu standardele ISO 9001:2009 si ISO 14001:2005. În scopul dezvoltarii si proiectarii de noi tehnologii, compania colaboreaza cu mai multe instituții de cercetare și universități, cum ar fi universitățile tehnice de constructii și inginerie chimica.

ASIO, spol. s r.o. si angajații săi sunt membri ai diferitelor asociații profesionale și comerciale (de exemplu: Asociatia expertilor in epurarea apelor uzate din Republica Ceha - CzWA, Asociația producătorilor de structuri termoplastice - AVKT, Comisia Tehnica de Standardizare UNMZ etc.), fiind implicati în pregătirea și modificarea legislatiei cehe precum si a legislației europene.
Scopul companiei este de a oferi o gama completa de servicii de furnizare în domeniul epurarii apelor uzate, tratarii apei și a aerului, oferind produse moderne, de înaltă calitate și fiabile care indeplinesc cerințele legislației europene respecta standarde ridicate de mediu și îndeplinesc cerințele clienților pentru servicii "simple, rapide, de calitate superioară și prietenoase cu mediul".

ASIO ROMANIA SRL isi desfasoara activitatea in Romania, inca din anul 1998, facand parte din grupul ASIO.

Domeniul de productie si livrare include statii de epurare a apelor uzate menajere mici si mijlocii, respectiv statii anaerobe-aerobe, statii de epurare mecano-biologice municipale si comunale, precum si statii de epurare a apelor uzate industriale. De asemenea, ASIO ROMANIA SRL produce si livreaza diverse subansamble si componente, incluzand bazine si rezervoare din PP si PE-HD sau otel inoxidabil pentru prepararea sau procesarea chimica, stocare, mixare, dozare chimicale, stocare apa si lichide alimentare, etc., separatoare de lichide usoare (substante petroliere sau uleiuri minerale), separatoare de grasimi, produse conexe statiilor de epurare, cum ar fi statii de pompare, produse din otel inoxidabil (structuri, gratare, vane si fitinguri, site, unitati de flotatie, etc.). Gama de produse oferite cuprinde si piscine din polipropilenă, echipamente de filtrare şi recirculare, accesorii, etc.


 

 

    S.C. ASIO ROMANIA S.R.L. | 400398 Cluj-Napoca str. Orastie Nr. 10 Dep. 6 | Tel: +40 264 595 579 | Fax: +40 264 598 685 | e-mail: office@asio.ro
Copyright © 2017 Asio. All rights reserved.
Termeni si conditii